Laisvalaikis

Smaližių kampelyje: kokie desertai yra patys mėgstamiausi?

Turbūt ne vienas pažįsta smaližių, kuris galėtų valgyti vien desertus ir jokių kitų patiekalų jam nereikėtų. Atrodo, sunku net patikėti, kaip desertai gali būti mėgiami. Jie turbūt yra išragavę ne vieną tūkstantį skirtingų desertų ir tikrai gali pasakyti savo nuomonę, kurie buvo geriausi, o kurie ne tokie geri. Tad šiame straipsnyje ir norėtume papasakoti, kokius pyragus ar desertus renkasi smaližiai ir kokie gali būti jų variantai.

Pirmasis smaližių pasirinkimas

Tikrai ne visi smaližiai yra idealūs pyragų kepėjai. Labai dažnu atveju jiems juos valgyti sekasi kur kas lengviau, nei kad gaminti. Tad tie, kurie nėra patyrę jų gamyboje, lengviausi pyragai ar desertai yra tie, kurie nėra kepami. O tokių variantų yra tikrai ne vienas, jie gali būti sūrio pyragas ar tinginys. Pastarojo receptų yra tikrai daug, tad geriausias tinginio receptas gali kiekvienam būti skirtingas, priklausomai nuo to, ką mėgsta. Jeigu patinka įvairūs pyragai su riešutais, vadinasi į tinginį įdėti riešutai gali puikiai derėti. Jeigu mėgstate džiovintus vaisius ar razinas, tad į šį desertą jos tinka kuo puikiausiai.

Antrasis smaližių pasirinkimas

Atėjus rudeniui, kuomet daugiau laiko praleidžiame namuose, labiau norisi ne vien karšto maisto, bet ir šiltų bei šviežių pyragų. Tokį vieną, kuris gali būti valgomas šiltas yra obuolių pyragas. Jį taip pat galima gaminti įvairiomis variacijomis, kaip kam patinka. Naminis obuolių pyragas gali būti gardinamas kriaušėmis, migdolų drožlėmis, citrinos sultimis, cinamonu ir panašiai. Tad praktiškai, kai vis iš naujo kepate šį pyragą, galite susigalvoti vis kitokį variantą ir išbandyti kažką naujo. Šis desertas nėra sudėtingas, todėl bet kas nesunkiai jį galės iškepti, ne išimtis yra ir smaližius, kuris ne itin mėgsta gaminti desertus.

Trečias smaližių pasirinkimas

Kaip bebūtų, smaližiai ne visada gali mėgautis vien tik saldumynais. Bent retkarčiais jiems reikia ir normalaus maisto. Tačiau jeigu esate vienas iš tų, kuris mėsos mėgsta ne pernelyg, tuomet puikus variantas gali būti varškės apkepas su manais. Jis šiek tiek primins desertą, bet jį galima valgyti kaip įprastą patiekalą. Išbrinkę manai, duos didelį sotumo jausmą, o varškė turi daug reikalingų medžiagų, kurios reikalingos kiekvienam organizmui. Todėl tokį patiekalą valgyti yra ne tik skanu, bet ir pakankamai sveika.