Patarimai

Hialurono rūgštis – itin svarbus kasdienis odos priežiūros komponentas

 

Hialurono rūgštis yra natūrali medžiaga, kuri yra žmogaus organizme. Daugiausiai jos yra mūsų odoje ir ji yra atsakinga už nuolatinį odos drėkinimą. Deja, su amžiumi, o taip pat ir dėl įvairių kitokių priežasčių, šios rūgšties vis mažėja, todėl norint gerai jaustis ir sveikai atrodyti, privalu domėtis, kaip padėti savo organizmui. Hialurono rūgštis yra plačiai naudojama grožio sferoje ir gaminant kosmetikos priemones. Tad labai svarbu tinkamai pasirinkti tai, ką naudosite kasdien. 

Kokia hialurono rūgšties nauda?

Greičiausiai pastebima hialurono rūgšties nauda yra tai, kad šis komponentas suteikia odai drėkinimo, pamaitina ją ir taip atkuria jos elastingumą, švytėjimą ir švelnumą. Tai reiškia, kad hialuronas padeda sumažinti raukšlių kiekį ir jaunina odą. Taip pat mokslininkai yra nurodę, kad hialuronas gali pagreitinti žaizdų gijimą, o taip pat hialuronas turi ir antibakterinių savybių. 

 

Taip pat hialurono rūgštis gali būti naudojama geresnei savijautai. Pavyzdžiui, ją galima naudoti esant sąnarių skausmui, ši rūgštis naudojama saugantis nuo kaulų retėjimo. O taip pat buvo pastebėta, kad ši rūgtis gali padėti gydant reflukso sutrikimus. 

 

Tad hialuronoas turi daugybė naudingų savybių, kurios yra reikalingos mūsų organizmui. Labai svarbu, kad hialurono rūgštimi pripildykite savo odą ir galėtume džiaugtis geresnei savijautai ir gera išvaizda.

 

Ar vienintelis variantas – injekcijos?

Norint organizmą pripildyti trūkstamu hialuriono kiekiu, galima užsirašyti įvairioms grožio procedūroms. Meistrai atlieka nemažai injekcijų, kurioms naudojama hialurono rūgštis. Tačiau norint pagerinti savo savijautą ir pripildyti odą hialuronu, nebūtina lankytis pas meistrą kabinete, nes pakanka pradėti naudoti tinkamas priemones kasdienei odos priežiūrai. 

 

Kaip praturtinti odą hialuronu kasdien?

  • Dieninis kremas. Reguliariai palepinkite savo odą hialurono rūgštimi. Tam puikiai tinka dieniniai kremai su hialuronu, kuriuos naudojant rezultatą pamatysite jau po pirmų savaičių. 
  • Paakių kremai. Paakių kremas, kuriame yra hialurono rūgštis padės sudrėkinti paakius, užpildys mažas raukšles ir padės geriau atrodyti kiekvieną rytą. 
  • Priemonės lūpoms. Norite padidinti lūpų apimtį be grožio meistrų pagalbos? Galite įsigyti specialius lūpų pieštukus su hialuronu, kurie padidina lūpų apimtį. 
  • Specialūs rinkiniai. Norint praturtinti savo odą hialurono, nereikia jokių adatų. Profesionalūs kosmetikos kūrėjai siūlo išbandyti specialius Fillerina rinkinius su hialurono užpildu, kurie bus puikus pagalbininkas puoselėjant odą kiekvieną dieną.